Комплексна антицелюлітна програма від експертів Weleda

Ідеальний результат вже за 28 днів

Присутність целюліту хвилює нас в будь-яку пору року, але саме напередодні курортного сезону думки про цей косметичний дефект досягають своєї кульмінації. Ви прагнете позбутися «апельсинової кірки» швидко і з вкрай малими зусиллями? Вихід знайдено - антицелюлітний комплекс від Weleda на основі природного екстракту молодого березового листя.

Ефективність антицелюлітної програми доведено дерматологічними дослідженнями: на 20% еластичніша і на 35% пружніша шкіра за 28 днів використання.

Три кроки до досконалості

У боротьбі з целюлітом важливо діяти комплексно: фізична активність для формування сильного м'язового каркаса, правильне харчування для рівномірного розподілу жирової клітковини, використання косметичних засобів для стимуляції кровообігу і відтоку лімфи. Останній пункт програми, як бачите, не єдиний, проте ігнорувати його не варто. Адже він допоможе досить швидко побачити перші результати. Комплексна антицелюлітна програма, що була спеціально розроблена експертами Weleda, складається з трьох важливих кроків.

Крок 1. Детоксикація

Рішення: органічна дієтична добавка «Березовий екстракт»

Нераціональне харчування, малорухливий спосіб життя, недотримання режиму сну і відпочинку, стрес і недостатнє споживання чистої води позначаються на нашому тілі. Організму необхідна підтримка! Зверніть увагу на березовий екстракт від Weleda. Це натуральний детокс-засіб, який виготовлено на основі водної витяжки з молодого листя берези з додаванням свіжого лимонного соку. Екстракт сприяє поліпшенню метаболізму і нормалізації обміну рідини в проблемних зонах. Натуральні інгредієнти тонізують і повертають шкірі природну чистоту і сяйво.

Застосування. Рекомендується приймати 2 рази на день протягом 4-6 тижнів 1 столову ложку на склянку води, соку або чаю.

Дізнатись більше про Березовий екстракт

Крок 2. М'яке відлущування шкіри

Рішення: березовий гель-пілінг для душу

Березовий пілінг дбайливо відлущує ороговілі клітини і при цьому не сушить шкіру. Натуральні частинки карнаубського і бджолиного воску покращують мікроциркуляцію, прискорюючи процес природного оновлення шкіри. Органічні олії кунжуту і абрикосових кісточок насичують клітини втраченою протягом дня вологою. Ефірна олія розмарину тонізує, а натуральний екстракт листя берези підтримує процес виведення токсинів. Вітамін С, що міститься в екстракті, стимулює природне спалювання жирів. Цукрові мікрочастинки гарантують ніжний скрабуючий ефект, що готує шкіру до подальшого нанесення антицелюлітної олії. Шкіра гладенька і шовковиста, а ви - впевнені у власній привабливості. Завдяки формулі з м'яких натуральних компонентів засіб підходить для будь-якого типу шкіри, навіть надчутливої.

Застосування. Протягом інтенсивного антицелюлітного курсу - 3 рази на тиждень. Для постійного підтримуючого догляду - 1 раз на тиждень.

Лайфхак. Ефективною профілактикою «апельсинової кірки» є контрастний душ. Вранці завершуйте процедуру холодною водою, щоб збадьоритись, а ввечері - теплою, щоб розслабитися. Починати рекомендується з комфортної теплої води, повільно збільшуючи температуру протягом декількох хвилин до гарячої. Потім слід чергувати гарячу хвилину з холодною протягом 10 хвилин.

Дізнайтеся більше про Березовий гель-пілінг для душу

Крок 3. Антицелюлітний масаж

Рішення: березова антицелюлітна масажна олія

Масаж з використанням березової антицелюлітної олії працює в чотирьох основних напрямках - дренаж, ліфтинг, трофіка і м'язова робота. Отже, процедура впливає не тільки на підшкірно-жирову клітковину, а й на виведення зайвої води. Сприятливий вплив природних компонентів березової олії обумовлено активізацією кровообігу і обмінних процесів у шкірі.

Екстракт рускусу понтійського чинить відмінний лімфодренажний ефект. Олія зародків пшениці, багата на вітамін Е, дбає про еластичність шкіри. Олія жожоба підтримує баланс вологи і забезпечує засобу швидку абсорбцію. Натуральні рослинні олії в тандемі з потужним екстрактом березового листя зроблять свою справу, і ви зможете сміливо красуватися в купальнику вже за 28 днів.

Ароматична композиція приваблює свіжістю цитрусових нот, що відтіняються акордами кипариса і кедра.

Застосування. Для досягнення кращого результату використовуйте двічі на день протягом 4 тижнів. По закінченню курсу застосовуйте один раз на день щодня для підтримки ефекту. Засіб слід наносити круговими масажними рухами на шкіру сідниць, стегон, живота.

Лайфхак. Дія березової антицелюлітної масажної олії буде ефективнішою, якщо в процесі масажу використовувати щітку. Слід застосовувати масажні кругові й «лінійні» рухи по напрямку лімфотоку, тобто від стоп угору до стегон, живота, спини і рук. Ця техніка стимулює лімфатичну систему, сприяючи виведенню токсинів і нормалізації обмінних процесів.

Дізнайтеся більше про Березову антицелюлітну масажну олію

Косметичні продукти компанії Weleda сертифіковані NaTrue

*NaTrue — європейська некомерційна організація, що пропонує єдиний стандарт сертифікації натуральної та органічної косметики, а також екологічного та етичного підходу до її виробництва.

Оцініть 100% натуральну формулу. Провідний інгредієнт антицелюлітного комплексу – це молоде березове листя, зібране вручну в період піку вмісту в ньому цілющих речовин. До складу березової лінії засобів Weleda входить також суміш трьох найцінніших рослинних олій, багатих на вітамін Е і незамінні жирні кислоти (абрикосова олія, олія зародків пшениці й органічна олія жожоба), а також натуральні ефірні олії, що володіють балансуюючими і стимулюючими властивостями. Будь-які синтетичні компоненти в формулі засобу відсутні.

Натуральний компонент

Листя збирається в певній зоні, і має високу якість. Аналізи сировини свідчать про високий вміст флавоноїдів (речовин, що сприяють виведенню з організму токсинів) - характерного компонента молодого листя берези. Ділянки кремнієвих скель, на яких зростають дерева, зумовлюють виняткову якість сировини.

Екстракт листя берези виробляється в Богемії - в місцях, що відповідають нормам фармацевтичної індустрії. До виробництва Weleda здійснює аналітичний контроль головних інгредієнтів: зібраного і висушеного листя, екстракту листя. Сировину збирають на дикорослих деревах у місцях, де вони відповідають біодинамічному способу вирощування; сертифікацію проводить акредитований незалежний орган.

Чотири прийоми антицелюлітного масажу

  • Для сідниць, стегон, живота. Стисніть руку в кулак і з силою проводьте кісточками пальців по шкірі зверху вниз і у зворотному напрямку, поки через приплив крові тіло не почне червоніти.

  • Для сідниць, стегон, колін. Склавши пальці разом, масажуйте шкіру круговими рухами, злегка натискаючи на неї. Кругові рухи виконують як великими пальцями, так і кінчиками пальців, при цьому руки находять одна на одну.

  • Для внутрішньої сторони стегон і рук. Необхідно міцно захопити шкіру між великим пальцем й іншими пальцями та рухатися в напрямку знизу вгору, немов розгладжуючи її. Проте ці щипкові рухи не повинні бути надмірними, щоб не утворилися синці.

  • Для сідниць, стегон, живота. Утворіть трикутник великим і вказівним пальцями рук і, сильно натискаючи, просувайте пальці вгору в напрямку великих пальців. Далі розгладжуйте шкіру, рухаючись додолу великими пальцями.

Гімнастичні вправи проти целюліту

10 достовірних фактів про целюліт

Дізнайтеся про наші поради для краси і стрункості: вправи для підтягнутої фігури і зміцнення тіла, які можна з легкістю повторити вдома! Всі наші маленькі хитрощі, щоб бути на висоті!

Поява «апельсинової кірки» має безліч причин. І хоча чудодійного засобу для повного позбавлення від неї не існує, є чимало коротких повсякденних заходів, що здатні допомогти зробити шкіру пружною і водночас поліпшити загальне самопочуття. Про які 10 фактів щодо проявів целюліту варто дізнатися?

Детальніше

Березова серія Weleda - ваш шлях назустріч тілу вашої мрії