Масаж і масажні олії Weleda

100% органічні масажні олії

Гармонія душі й тіла - гарантія гарного самопочуття

Будь-який масаж - це ідеальний спосіб усунення легкого фізичного болю, втоми, стресу, напруги. Правильно проведений масаж може допомогти розслабитися, а може, навпаки, посприяти підтримці в тонусі. У простій формі він доступний кожному, його можна робити вдома самостійно, в парі або в сімейному колі. Органічні олії для краси і масажу Weleda мають вплив на весь організм, відповідаючи потребам вашої шкіри. Завдяки рослинним і ефірним оліям, масажні олії Weleda дарують відчуття тепла, а в поєднанні з делікатним ароматом вони сприяють розслабленню і гарному самопочуттю.

Гамма масажних олій з винятковими властивостями дарує вам сама природа. Вдалий ефект масажу залежить не тільки від серії рухів, уваги і відкритості до іншої людини, але також від якості засобів, що використовуються в процесі. Weleda – компанія, яка є фахівцем з натуральної косметики майже 100 років, - створила свої масажні олії з сировини, вирощеної в біологічних і біодинамічних господарствах. Ці засоби містять лише найчистіші рослинні олії. До їхнього складу входить велика кількість ненасичених жирних кислот, збагачених вітамінами самою матінкою природою. Масажні олії Weleda живлять і пом'якшують шкіру, роблячи її еластичною і гладенькою, мов пелюстка, даруючи їй здорове сяйво. Weleda додала до цих засобів масляні екстракти лікарських рослин - наприклад, арніки, календули, а також 100% натуральні ефірні олії, серед яких славнозвісні олії лаванди і дамаської троянди.

Як використовувати наші масажні олії?

Дуже просто! Налийте кілька крапель масажної олії в долоню і для кращого розподілу засобу злегка розітріть його в обох долонях перед масажем. Масаж має справжню цілющу силу в численних життєвих ситуаціях. Він допомагає подолати стрес, зняти напругу тіла й духу, прискорити відновлення м'язів і т. ін. Немає нічого кращого за сеанс масажу, коли ви прагнете розслабитися і на якийсь час забути про буденний клопіт!

 

Ось кілька рекомендацій, що допоможуть розслабитися людині, якій роблять масаж:

  • простежте, щоб у приміщенні було достатньо тепло
  • покладіть рушник або покривало на ті частини тіла, де ви не робитимете масаж, щоб уникнути температурного контрасту із розігрітими під час масажу частинами тіла
  • підкладіть невелику подушку під коліна, коли людина лежить на спині, та під щиколотки, коли вона лежить на животі
  • для збільшення розслаблення увімкніть приглушене світло 
  • намагайтеся підтримувати атмосферу спокою (на телефоні варто встановити беззвучний або віброрежим, можна включити музику для створення настрою тощо)

Масаж, завдяки своїй благотворній дії, з давніх-давен був поширеним визнаним засобом для повернення тіла до форми, а також запорукою задоволення і краси. Існує безліч видів і методів масажу:

Способи виробництва у злагоді з природою

Органічні масажні олії Weleda виробляються з дотриманням традиційних процесів, що не шкодять природі. Weleda використовує рослинні олії, отримані шляхом холодного віджиму без застосування розчинників. Ефірні олії отримують традиційним методом дистиляції, головним чином, за допомогою пари. Масляні екстракти виробляються шляхом простого настоювання. Завдяки якостям гами органічних і натуральних масажних олій, Weleda пропонує для користі тіла всі блага природи.

Дізнатися про наші процеси виробництва

Арніка масажна олія

Готує шкіру і м'язи до фізичних навантажень.
5 reviews
100 ml
Sanddorn Pflege-Öl

Обліпихова живильна олія для тіла

Відновлювальний інтенсивний догляд
6 reviews
12 reviews