Троянда москета

краса,яка дарує гармонію

Первозданна краса

Королева всіх квітів, посланниця кохання, символ краси і чистоти.

Жодна інша квітка не дивує нас так, як троянда. Сьогодні відомо незліченну кількість її сортів і ароматів. Той, хто дарує троянду, виявляє людині щиру любов або глибоку повагу. Але не варто забувати і про внутрішні властивості рослин сімейства трояндових, серед яких особливо виділяються дикі різновиди. Завдяки їх властивостям ми використовуємо в нашій лінійці по догляду за обличчям і тілом саме чилійську дику троянду, або троянду Москета, з її червоними плодами. Олія з насіння троянди Москета - одна з найбільш дієвих природних засобів для розгладження шкіри. Інша троянда, дамаська, надає нашим косметичним засобам чудові пахощі: її інтенсивний букет ароматів зарекомендував себе в ароматерапії як засіб, що надає розслаблюючу, заспокійливу і відновлюючу дію.

Аромат Вавилону

Історія троянди москета

Не дивно, що з усіх квітів саме троянда отримала статус втіленої легенди - її розводили ще в стародавньому Вавилоні для виробництва запашних мазей з пелюсток. Вирощували цю чудову квітку і в Стародавньому Китаї, де теж були відомі її властивості. А за часів Карла Великого люди використовували листя троянд для полоскання порожнини рота і прийняття цілющих ванн. Перегонка рожевої олії, як вважають історики, була винайдена в Стародавній Персії. Ефірна олія троянди мала особливу цінність, оскільки процес її вилучення був і залишається досить дорогим: для виробництва одного літра рожевої олії потрібно цілих 3 мільйони пелюсток! На сьогоднішній день налічується близько 150 видів шипшини, або дикої троянди, і майже дві третини з них - родом з Азії.

Сила гармонії

Роза Москета підтримує рівновагу між гнучкістю і силою, вимогливістю і вмінням пристосовуватися. Вона непідвладна навіть сильним температурним коливанням, і цю властивість - черпати рівновагу не ззовні, а зсередини охоче використовує наша шкіра. Олія  насіння троянди Москета заспокоює і розгладжує шкіру. Особливо помітний ефект від впливу активних речовин нашої рожевої серії по догляду за шкірою після 30 років - адже саме в цей період шкіра стає більш вимогливою і схильною до сухості.

7 Tage Schönheits-Kur

Трояндовий розгладжуючий концентрат

Інтенсивний догляд за втомленою шкірою
6 reviews
Wildrose Feuchtigkeitspflege

Трояндовий розгладжуючий легкий крем

Піклується про шкіру обличчя при появі перших зморшок
5 reviews
Wildrose Nachtpflege

Трояндовий розгладжуючий нічний крем

Регенерує шкіру при перших зморшках
7 reviews