Природна свіжість

Оновлені натуральні дезодоранти

Влітку нашу нестримну активність уже не зупинити - хочеться встигнути буквально все і відразу (і непогано б у різних куточках світу). Прийшов час подбати про ефективний захист від поту і його небажаних наслідків.

Дезодорант Цитрус Roll-On 24 години

Ефективний натуральний захист від запаху поту. Без солей алюмінію.
16 reviews
50 ml

Дезодорант Гранат Roll-On 24 години

Ефективний натуральний захист від запаху поту. Без солей алюмінію.
7 reviews
50 ml

Дезодорант Обліпиха Roll-On 24 години

Ефективний натуральний захист від запаху поту. Без солей алюмінію. 24 години.
5 reviews
50 ml

Дезодорант для чоловікив Roll-On 24 години

Ефективний натуральний захист від запаху поту. Без солей алюмінію.
11 reviews
50 ml

Ми оновили формулу дезодорантів, і тепер насолоджуватися свіжістю ви можете протягом 24 годин. Як і всі наші засоби, ці дезодоранти на 100% натуральні. Вони не містять солей алюмінію і синтетичних ароматизаторів. Дезодоранти добре вбираються шкірою, не залишаючи по собі відчуття липкої або стягнутої шкіри. Вони запобігають розмноженню бактерій на шкірі, природним чином контролюють виділення поту, а їхні тонізуючі аромати освіжають, даруючи відчуття комфорту. Екстракт кореня солодки у складі забезпечує дбайливий догляд за ніжною шкірою пахв, а дистилят гамамелісу освіжає, знімає запалення і сприяє загоєнню легких порізів та подразнень.

Weleda - 100% натуральна швейцарська косметика з 1921 року. Без компромісів. Оцініть ефективність лаконічної формули, в якій відсутні синтетичні компоненти. Одного разу спробувавши косметику Weleda, ви вже не зможете від неї відмовитися. Раптом що, ми вас попередили.

Цитрусовий кульковий дезодорант

Цінні ефірні олії у складі тонізують і перешкоджають розмноженню бактерій. Дезодорант інтенсивно зволожує шкіру, роблячи її шовковистою. Аромат свіжозібраних цитрусів відчувається на шкірі протягом усього дня. Завдяки такому інгредієнту як дистилят гамамелісу дезодорант стане вірним помічником після депіляції з огляду на те, що він відновлює шкіру і загоює дрібні пошкодження.

Детальніше

Гранатовий кульковий дезодорант

Залишає приємний фруктовий аромат. Добре всмоктується, тому, збираючись поспіхом, плям на одязі ви не виявите. Делікатна формула дезодоранту перешкоджає розмноженню бактерій. Завдяки найчистішим ефірним оліям, що містяться у складі засобу, шкіра отримує необхідний догляд, а ви - відчуття свіжості.

Детальніше

Обліпиховий кульковий дезодорант

Довгоочікувана новинка 2019 року. Бадьорий іскристий аромат грейпфрута разом із фруктово-солодкими акордами мандарина надають сил і наповнюють відчуттям радості. Дезодорант забезпечує надійний захист від неприємного запаху протягом дня без агресивного впливу на шкіру. Оновлена формула без солей алюмінію не порушує природних функцій теплообміну в шкірі.

Детальніше

Кульковий дезодорант для чоловіків

Завдяки вдосконаленій формулі дезодорант забезпечує надійний захист від неприємного запаху протягом усього дня. Він рятує як під час прогулянок містом, так і активних занять спортом. Це суто чоловічий аромат з натуральних ефірних олій литсеї кубеба і ветівера з трав'яними пікантними нотками. Загалом, є чим потішити душу (і шкіру) чоловіка.

Детальніше

Кому підійдуть дезодоранти Weleda

- Вагітним і жінкам, які годують грудьми

- Підліткам, яким необхідний перший безпечний дезодорант;

- Веганам;

- Усім тим, хто піклується про своє здоров'я, і шукає надійний та безпечний захист від запаху поту.

Власна команда парфумерів Weleda створює вишукані композиції з натуральних ефірних олій. Отже це вибір гурманів, не інакше.

Дезодорант Цитрус

100% натуральний коктейль бадьорості та свіжості.
6 reviews
100 ml

Дезодорант Шавлія

100% натуральний коктейль чебрецю і розмарину.
6 reviews
100 ml

Незамінні у відпустці

Ми знаємо трьох супергероїв на випадок, якщо влітку вашій шкірі потрібен максимально ефективний догляд. У гелів для душу Weleda переваг більше, ніж достатньо. По-перше, насичена кремова текстура. По-друге, незабутній аромат найцінніших ефірних олій. По-третє, ефективна формула, багата на поживні речовини. Гелі допоможуть дбайливо очистити шкіру завдяки м'яким цукровим тензидам у складі, зберігаючи природний рівень вологи в шкірі, та забезпечать заряд енергії на весь день. Навіть якщо до відпустки вам далеко, гелі для душу Weleda зіграють роль ін'єкції щастя і подарують вам цитрусовий, фруктовий або деревно-квітковий післясмак. Обирайте під свій настрій!

Цитрусовий освіжаючий крем-гель для душу

Ніжний догляд та тонізуючий ефект.
12 reviews

Гранатовий відновлюючий крем-гель для душу

Коктейль олій граната та макадамії.
6 reviews

Сім цікавих фактів про піт

Ми пітніємо, коли закохуємося, коли виступаємо перед великою аудиторією, і, звичайно, коли займається спортом. Чому?

Дізнатись більше

Корисне потовиділення

Потовиділення грає велику роль для нашого організму. Що відбувається в нашому організмі при потовиділенні.

Дізнатись більше

Ароматична композиція

Чому аромат цитрусового дезодоранту підіймає настрій, а трояндового розкриває почуття?

Дізнатись більше