Якість від Weleda

Якість в компанії Weleda - це не пусте слово. Для нас назву Weleda символізує цілісна якість від сировини до готової продукції, і для нас важливо, як наші клієнти сприймають його.

Керуючись строгими критеріями, Weleda гарантує якість натуральної косметики протягом усього виробничого процесу від підбору сировини до готової продукції. Дізнатися більше.

Приїжджайте досліджувати сади лікарських рослин Weleda, які вирощуються по всьому світу для виробництва інгредієнтів наших косметичних і лікарських засобів.

Рослинні інгредієнти косметики Weleda в основному поставляються з сертифікованих органічних біодинамічних господарств і місць збору дикорослих рослин.

Ми обробляємо цінну сировину, що використовується при виробництві продукції Weleda, для посилення лікувальних і заспокійливих сил природи.

Соціальна, екологічна, споживча та терапевтична якість

Ми володіємо більш ніж 90-річним досвідом виробництва натуральних косметичних і лікарських засобів. Згідно з нашим девізу «У злагоді з людиною і природою» Weleda дотримується принципу поводження з природою з належною відповідальністю і турботою. Тому висока якість і доступність нашої сировини забезпечується за допомогою біодинамічного культивування в наших власних садах лікарських рослин або збору дикорослих рослин, а також тісної співпраці з постійними підрядниками.

  • Крім якості сировини, ми надаємо особливого значення екологічно раціональної та соціально-відповідальної торгівлі, більше відомої як «справедлива торгівля». Це відноситься до всьому виробничому ланцюжку.
  • Ми не використовуємо синтетичні і «ідентичні натуральним» барвники, ароматизатори та консерванти. Тільки натуральні ефірні мСертіфікати-і-знакіасла використовуються для ароматизації нашої продукції.
  • Соціальний, екологічний, споживче та терапевтичне якість нашої продукції утворює чотири основних елемента, на яких ґрунтується визначення якості в компанії Weleda.

Не вся натуральна косметика дійсно натуральна. NATRUE це перший всесвітньо визнаний знак якості для органічної та натуральної косметики.

Знаки якості

Ми змінюємося на краще

Ми постійно працюємо над покращенням якості та зручності при використанні нашої продукції та уважно прислухаємося до відгуків та пропозицій від наших користувачів.

За численними проханнями наших покупців зробити текстуру Молочка Алтей більш зручною та приємною для нанесення, ми внесли зміни в технологію виробництва, не змінюючи склад. Це дозволило зробити текстуру Молочка Алтей більш щільною, завдяки чому стало зручніше наносити його на шкіру, воно більш економно витрачається. При цьому всі корисні якості продукту, його ніжний аромат та швидкість всмоктування залишились без змін. Перші відгуки наших постійних покупців дуже позитивні! Поділіться з нами своїм досвідом використання.

Не забувайте: флакон бажано декілька разів струсити перед першим використанням.