Мудрість природи для атопічної шкіри

100% натуральна дерматологічна серія Weleda з алтеєм - це справжнє полегшення для малюка і подарунок дорослим з дуже сухою і реактивною, схильною до атопічного дерматиту шкірою. Атопічний дерматит - це невиліковне, спадкове захворювання. Тому метою будь-якої терапії стає зняття гострої стадії (лікарськими засобами) і подовження ремісії (певними косметичними продуктами). Косметичні засоби для полегшення подразнення необхідно використовувати постійно, особливо у регіонах з агресивним кліматом, де низька вологість повітря, екстремально низькі або високі температури і без того чинять суттєвий вплив на шкіру.

Weiße Malve Wundschutzcreme

Алтей дитячий крем від попрілостей

Для гіперчутливої шкіри.
9 reviews
Weiße Malve Gesichtscreme

Алтей дитячий крем для обличчя

Для гіперчутливої шкіри.
10 reviews
Weiße Malve Pflegelotion

Алтей дитяче молочко для тіла

Для гіперчутливої шкіри
13 reviews

Провідна рослина Алтей

Алтей лікарський - провідна рослина лінії Weleda для гіперчутливої шкіри - з давніх-давен славетний своїми заспокійливими властивостями. Він ефективно знімає запалення і подразнення, захищає від несприятливих факторів навколишнього середовища. Секрет успіху - в слизових речовинах, що містяться в усіх частинах рослини, а, перш за все, в його корінні. Саме вони формують невидимий шар, що обволікає ніжну шкіру дітей і дорослих, захищаючи її від агресивного впливу зовнішнього середовища.

Детальніше

Екстракт фіалки

Крім алтею до складу серії входить екстракт фіалки, яка має кортизоноподобні властивості й забезпечує ефективне зволоження шкіри. Кокосове масло холодного віджиму, олія бораго й інші натуральні пом'якшувальні компоненти забезпечують комплексний догляд за шкірою, відновлюючи її бар'єрні функції.

Детальніше

Сертифікація NaTrue

Кожен продукт проходить контроль незалежним сертифікованим органом. Некомерційна організація NaTrue здійснює перевірку якості всіх критеріїв. Перші продукти компанії Weleda, що було відмічено сертифікатом організації NaTrue, з'явилися на ринку навесні 2009 року. Знак NaTrue гарантує відповідність засобу найвищим стандартам. Організація оцінює продукти за такими критеріями:

  • натуральні екологічно чисті інгредієнти,
  • дбайливий процес виробництва,
  • виробничий процес, що не завдає шкоди навколишньому середовищу,
  • відсутність синтетичних ароматичних речовин і барвників,
  • відсутність силіконів, інгредієнтів на основі продуктів нафтопереробки,
  • відсутність дослідів на тваринах,
  • відсутність опромінення готової продукції або рослинних інгредієнтів.
Офіційний сайт NaTrue

Яким повинен бути догляд?

Косметика повинна володіти двома властивостями - імітувати гідроліпідну плівку, тобто надійно захищати шкіру, а також заспокоювати її. Дуже важливо використовувати засоби регулярно, не менше ніж один раз на день. Очищаючі продукти повинні бути вкрай делікатними, застосування жорстких мочалок і скрабів виключається.

Причина атопічного дерматиту

Атопічний дерматит зазвичай проявляється в ранньому дитячому віці: більше за 90% випадків перших симптомів хвороби фіксується у віці до року. Причина появи атопічного дерматиту - специфічна робота імунітету, при якій імунні клітини надмірно реагують на подразники навколишнього середовища, а також деякі проблеми з ліпідним обміном - нездатність шкіри створити нормальну гідроліпідну плівку з потрібним pH, що призводить до зайвої проникності епідермісу. По суті це робить шкіру беззахисною, наприклад, перед алергенами.

Згідно до концепції цілісного підходу Weleda у дітей з чутливою шкірою або з атопічним дерматитом часто виникають труднощі із сприйняттям багатьох подразників навколишнього світу. У цьому випадку найкращий помічник - екстракт алтею. Слизові речовини, що містяться в його корені, захищають, пом'якшують і живлять шкіру.

Усі продукти серії c алтеєм не містять парфумерних віддушок і ефірних олій - це свідомий крок для захисту чутливої шкіри малюка від надлишку подразників ззовні.

Важливо!

При виникненні симптомів дуже важливо одразу показати дитину лікарю, щоб підтвердити діагноз. А щоб подовжити ремісію, крім лагідної косметики для догляду, необхідно знизити рівень стресу, підтримувати оптимальну вологість повітря в приміщеннях та виключити алергени.

Швейцарський фармацевтичний концерн Weleda - піонер і лідер у виробництві 100% натуральної та органічної косметики для цілісного догляду за обличчям і тілом з 1921 року.

Weiße Malve Wundschutzcreme

Алтей дитячий крем від попрілостей

Для гіперчутливої шкіри.
9 reviews
Weiße Malve Gesichtscreme

Алтей дитячий крем для обличчя

Для гіперчутливої шкіри.
10 reviews
Weiße Malve Pflegelotion

Алтей дитяче молочко для тіла

Для гіперчутливої шкіри
13 reviews

Атопічний дерматит

Гіперчутливість і проблема атопічного дерматиту можуть стати серйозним випробуванням в період першого року життя.

Детальніше

Поради по догляду

Засоби лінії з алтеєм дбайливо доглядають, усувають сухість і відновлюють власні бар'єрні функції шкіри.

Детальніше