Натуральний догляд Weleda для волосся

Натуральні продукти Weleda ніжно дбають про волосся, особливо те, що потребує додаткової турботи, проявляє ламкість, слабкість або випадіння.

Спеціально підібрані цінні органічні екстракти злакових складають основу лінії – вони повертають волоссю природне здоров’я та красу.

Просо, пшениця та овес, завдяки своїм структуруючим властивостям, особливо корисні для волосся, а витяжки з лікарських рослин дбають про здоров’я шкіри голови.

Засоби не містять силіконів, сульфатів, інгредієнтів на
базі мінеральних олій
та підходять для волосся після процедури ламінування.

Шампунь-догляд для нормального волосся з екстрактом проса

М'який шампунь з олією макадамії та екстрактами шавлії та проса очищує нормальне волосся і повертає йому природну еластичність. Ідеально підходить усім членам родини.

Шампунь-курс проти лупи з екстрактом пшениці

Шампунь зменшує появу лупи. Олія паростків пшениці, екстракти іглиці, фіалки триколірної і шавлії мають оздоровлювальний ефект на шкіру голови. Рекомендований курс застосування мінімум 1 місяць.

Шампунь-курс відновлюючий для сухого волосся з екстрактом вівса

Живить сухе і пошкоджене волосся, відновлює його структуру.
Екстракти шавлії та вівса у поєднанні з олією жожоба повертають волоссю гладкість та блиск. Рекомендований курс застосування мінімум 1 місяць.

Кондиціонер-догляд відновлюючий з екстрактом вівса

Повертає природну силу сухому та пошкодженому волоссю. Оливкова та кокосова олії, екстракти вівса та білої мальви розгладжують поверхню волосся і полегшують розчісування.

Маска-відновлення для сухого та ушкодженого волосся з екстрактом вівса

Інтенсивний догляд для сухого та пошкодженого волосся. Олія жожоба та масло ши усувають крихкість і появу посічених кінчиків, зволожують та живлять волосся, не обтяжуючи його.

НАШ БЕСТ СЕЛЛЕР! Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину

Цілющі олії та екстракти лікарських рослин зміцнюють волосяні цибулини, обмежують випадіння і стимулюють ріст волосся. Щоденно вранці та ввечері втирати в шкіру голови, не потребує змивання.

Олія-живлення для сухого та ламкого волосся з екстрактом розмарину

Засіб на основі олії розмарину, екстрактів конюшини і кореня лопуха надає крихкому і тонкому волоссю здоровий блиск, живить посічені кінчики і шкіру голови.

Шампунь-догляд для нормального волосся з екстрактом проса

Шампунь-догляд з екстрактом проса для нормального волосся.
6 reviews

Шампунь-курс відновлюючий для сухого волосся з екстрактом вівса

Натуральний шампунь для відновлення волосся без силіконів
6 reviews

Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину

Зміцнює волосся і підтримує здоров'я шкіри голови
18 reviews