Ратанія

здоров'я ротової порожнини

Жителька пустелі

Корені ратанії містять в собі протизапальні дубильні речовини, що застосовуються в складі спиртової настоянки в серії по догляду за ротовою порожниною. Ратанія не володіє природною красою. Це густий непримітний чагарник, люблячий сухі кам'янисті грунти. Виростає біля підніжжя Анд в Болівії, Перу і в Еквадорі. На перший погляд він здається зовсім непоказним - головні його достоїнства приховані від очей, хоча і заслуговують найпильнішої уваги.


Корінне населення Анд цінує ратанію як традиційну лікарську рослину, що застосовується, перш за все, при лікуванні запалень ротової порожнини. Однак, її популярність ставить під загрозу саме її існування - адже натуральні засоби стають все більш використовуваними, а обсяг їх експорту в останні роки значно збільшився. Саме тому, ми закликаємо до збалансованого збору дикорослих рослин. Вже протягом 40 років ми закуповуємо ратанію в Перу, і для нас дуже важливі питання захисту людини і навколишнього середовища.

Здоров’я ротової порожнини

Як ратанія доглядає за зубами і ротовою порожниною

Корінню ратанії характерний червонуватий відтінок, який легко впізнати. Вони містять протизапальні дубильні речовини, що застосовуються в якості спиртової настоянки в нашій серії по догляду за порожниною рота. Так звані таніни, що містяться в ратанії, зміцнюють ясна, знімають подразнення і запалення. Це вкрай цінна якість: адже доглянута порожнина рота - це не тільки красиво і приємно, але ще і важливо для здоров'я всього нашого організму.

Ratanhia-Zahncreme

Зубна паста Ратанія

Захист від карієсу та профілактика запалення ясен
5 reviews
Ratanhia-Mundwasser

Зубний еліксир Ратанія

Натуральний догляд за порожниною рота + свіжий подих!
2 reviews