Просо

чудо живлення для волосся та шкіри голови

Мудрий хранитель

Насіння проса містить кремнієву кислоту. Саме вона дає просу захисну і відновлюючу силу, яку ми успішно використовуємо в наших шампунях.

Незаслужено забуте на деякий час просо сьогодні знову повернулося на наші поля. І це не дивно, оскільки за різноманітністю поживних речовин, які містяться в ньому, ця рослина - справжнє диво. Корисні мінерали, кремній, залізо і магній є найважливішими будівельними елементами нашого організму. Особливо вони необхідні шкірі, волоссю, суглобам і кісткам. Просо зростає в теплих регіонах і в процесі свого дозрівання вбирає в себе багато сонця і тепла. Щоб його насіння не пересихало, рослиною був вироблений спеціальний захисний механізм: просо обволікає зерна кремнієвої кислотою. Ця незвичайна здатність дає просу захисну і відновлюючу силу, яку ми успішно використовуємо в наших шампунях.

Огорнути. Захистити. Зберегти.

Як просо піклується про збереження краси Вашого волосся

Властивості, якими володіє просо, дають можливість широко використовувати його для догляду за волоссям. Якщо вони від природи здорові і сильні, захисні властивості проса допоможуть зберегти ці якості надовго. Таке волосся блищить, оскільки його гладка поверхня особливо добре відбиває світло. Екстракт насіння проса надає волоссю еластичність та ніжно доглядає за ним і за шкірою голови.

Шампунь-догляд для нормального волосся з екстрактом проса

Шампунь-догляд з екстрактом проса для нормального волосся.
6 reviews