Овес

догляд і відновленння, для сяяння вашого волосся

Сила кремнієвої кислоти

Як овес відновлює ослаблене волосся

У народній медицині овес відомий як злакова рослина, що дає людині силу, а вівсяна каша вважається особливим тонізуючим сніданком. Овес передає силу і нашому волоссю, стимулюючи в ньому вироблення кремнієвої кислоти. Крім того, він виробляє муцин, фосфор і залізо, що підсилює його поживні властивості. Відновлювальний комплекс з вівсом сприяє зміцненню волосся. Якщо волосся за своєю структурою сухе і втомлене, активні діючі речовини вівса зменшать його ламкість і позбавлять Вас від посічених кінчиків. Який буде результат? Звичайно ж - блискуче, слухняне, шовковисте і здорове волосся, яке буквально сяятиме в променях світла!


Порада: Для того, щоб використовувати силу вівса максимально ефективно, доповніть шампунь відновлюючим бальзамом-кондиціонером з екстрактом вівса.

Урожай з Півночі

Під час збору врожаю, останньою рослиною, яку збирають з полів є вирощений на Півночі овес. У нього є достатньо часу, щоб ввібрати в себе тепло і енергію сонця. Не менш важлива для його життєвої енергії і вода. У процесі росту він використовує весь відпущений йому час, щоб інтегрувати необхідну для розвитку цінну кремнієву кислоту в рідкій формі. Саме цим пояснюються цінні властивості вівса, які в подальшому сприяють захисту і відновленню волосся. Біологічно активні речовини, що містяться в цій рослині, нададуть сухому і втомленому волоссю енергію і дивовижне сяйво.

Шампунь-курс відновлюючий для сухого волосся з екстрактом вівса

Натуральний шампунь для відновлення волосся без силіконів
6 reviews