Обліпиха

життєва енергія

Наповнена сил

Обліпиха відновлює шкіру

Яскраві ягоди обліпихи надзвичайно корисні для організму. В них міститься велика кількість вітаміну С. У холодну пору року, при нестачі сонячних променів, наш організм особливо потребує корисних речовин, якими сонячні промені наситили обліпиху за літо. Завдяки своїм цінним якостям ця рослина являється ще і підмогою в боротьбі за збереження краси.


Олія з кісточок і м'якоті ягід обліпихи захищає шкіру і підвищує її бар'єрні функції. Високий вміст ліноленової, лінолевої, пальмітинової кислот і вітаміну Е допомагає зняти роздратування, а каротиноїди, які надають обліпиховій олії характерний червоно-помаранчевої відтінок, поглинають вільні радикали і знижують вплив ультрафіолетового випромінювання. У нашій серії по догляду за шкірою, обліпиха розкриває всю глибину свого унікального дару - відновлювати життєві сили і заряджати енергією.

Властивості обліпихи

Для росту і розвитку обліпихи не потрібно практично нічого, крім сонячного світла. Цей чагарник з жорстким загостреним листям і численними шипами наполегливо чіпляється за кам'янистий ґрунт, а його масивна коренева система повільно, але неухильно пробивається в ґрунт. Обліпиха буквально насичена сонцем: навіть її яскраво-помаранчеві ягідки ніби ввібрали сонячні промені. Ці красиві на вигляд, але важкі для збору плоди зміцнюють організм і є потужним джерелом цілющої енергії.

Sanddorn Express Handcreme

Обліпиховий крем для рук експерс догляд

Ідеально підходить для догляду за шкірою рук протягом дня.
14 reviews

Обліпиховий тонізуючий крем-гель для душу

Ніжний догляд та стимулюючий ефект.
5 reviews
Sanddorn Pflege-Öl

Обліпихова живильна олія для тіла

Відновлювальний інтенсивний догляд
6 reviews