Мигдаль

Мигдаль захист для подразненої шкіри

Мигдаль захищає подразнену і чутливу шкіру та допомагає повернути їй природню красу.

Мигдальна олія з біодинамічного господарства: корисна для шкіри, безпечна для навколишнього середовища. 

Екологічно чиста мигдальна олія – це найважливіший компонент натуральних косметичних засобів марки Weleda для чутливої шкіри. Це одна з найцінніших олій, які використовуються по для догляду за шкірою. З недавніх пір компанія Weleda співпрацює з кооперативом «Манан» в іспанській провінції Валенсія і регулярно отримує звідти екологічно чисту мигдальну олію.
 

Партнерство компанії Weleda і кооперативу «Манан» засноване на загальній філософії: екологічне ведення господарства та захист навколишнього середовища – головні принципи їх діяльності. Ця філософія на практиці виражається в економному ставленні до природних ресурсів, включаючи воду, на всіх господарських угіддях площею близько 6 000 га. Абсолютно добровільно близько 100 сільських жителів, які вирощують мигдаль і співпрацюють з кооперативом, відмовилися від інтенсивного зрошення ґрунту, так як вода в Іспанії є цінним ресурсом і штучне зрошення веде до засолення ґрунту, його ерозії і зниження родючості. Цією відмовою фермери підтверджують готовність до довгострокового співробітництва з компанією. Вибираючи такий підхід до роботи, виробники платять високу ціну: з одного гектару оброблюваної землі отримують всього 500 кілограмів мигдалю. Це всього лише десята частина того обсягу, який отримують при «агресивному», інтенсивному землеробстві на каліфорнійських плантаціях! Компанія Weleda усвідомлює, що обмежені доходи виробників сировини слід компенсувати більш високими, чесними цінами.

Збір врожаю на горбистій місцевості навколо Аліканте найчастіше представляє собою важку ручну працю. Двом досвідченим працівникам, озброєними сітками і тростинами, необхідно близько десяти хвилин, щоб дістати урожай з одного дерева. Збір мигдалю не такий простий, як здається на перший погляд, і робота з піднятою вгору головою далеко не кожному під силу. Сітки, повні мигдалю, мають значну вагу, а нагинання протягом багатьох годин відбиваються на стані спини. І, тим не менш, фермери зацікавлені в цій роботі - завдяки надійному партнерству з компанією Weleda. Вони з особливою увагою доглядають за мигдальними плантаціями і дбайливо обробляють урожай.
Для забезпечення високої якості мигдалю важливо швидко і ретельно просушувати зібраний урожай. На першому етапі обробки спеціальним пристроєм видаляються зелені і ще м'які шкарлупки, слідом за цим кісточкові плоди солодкого мигдалю піддаються дробленню для того, щоб дістатися до цінного ядра. Велику частину врожаю кооператив «Манан» поставляє в торгові мережі у вигляді високоякісного екологічно чистого мигдалю, призначеного для харчування. Близько чверті врожаю піддається холодному віджиму та фільтрації. Після сертифікованої рафінації олія потрапляє на підприємства компанії Weleda в Швейцарії, Німеччині та Франції, а потім після проходження процедур контролю якості, використовується в продуктах марки Weleda.

Mandel Gesichtsöl

Мигдальна делікатна олія для обличчя

Гармонія та гладкість шкіри
9 reviews
Mandel Feuchtigkeitspflege

Мигдальний сенситів легкий крем

Догляд за чутливою шкірою
6 reviews