Календула

сонячний цілитель

Сонячний цілитель

Історія календули різноманітна, як і самі квіти. Ця рослина завоювала свій авторитет не тільки в якості лікарського засобу.

Неможливо уявити собі квітники і сади з цілющими рослинами без календули. Нагідки, сонячний вихор, золото Марії - все це назви календули. Навряд чи знайдеться рослина, яка настільки ж ефективна і багатогранна за своїми лікувальними властивостями, як ця сонячна квітка. Саме тому, вже на протязі 80 років Weleda культивує її у власних біодинамічних садах.
Володіюча потужним відновлювальним і захисним цілющим впливом, календула відіграє у виробництві нашої продукції ключову роль. Настоянки і екстракти з цієї променистої рослини присутні більш ніж в 30 видах наших лікарських і косметичних засобів. Календула -  чудова захисниця для розвиваючоїся дитячої шкіри. Уже багато десятиліть календула є рослиною, яка активно використовується у виробництві наших засобів по догляду за дітьми і немовлятами з перших днів життя.

Променистий жовтий, сяючий помаранчевий, вогняно-червоний - квіти календули з першого погляду здаються справжніми краплинками сонця. І в якомусь сенсі це дійсно так: календула черпає свої потужні лікувальні властивості від сили сонця.

Про історію календули

Історія календули багата і різноманітна. Своїм авторитетом вона зобов'язана не тільки лікарським властивостям: греки і римляни, індуси і араби охоче милувалися нею як декоративною рослиною, а барвник, який добували з неї знаходив застосування в ткацтві, використовувався в продуктах харчування і косметичних засобах. В Європу календула потрапила імовірно в ранньому Середньовіччі. З тих пір вона стала широко відома як лікарська рослина. Сьогодні календула відіграє провідну роль при лікуванні ран і запалень шкіри, а при догляді за немовлятами та дітьми її заспокійливі властивості вдало поєднуються з відновними. Ось уже 80 років і ми використовуємо всі цінні якості цієї дивовижної рослини.

Як календула захищає ніжну дитячу шкіру

Завдяки захисному і відновлюючому впливу рослина здатна загоювати пошкодження і знімати подразнення на шкірі. Вміщені в календулі активні речовини борються із запальними процесами і сприяють утворенню нових тканин, а каротиноїди захищають від несприятливих зовнішніх впливів. Ці властивості календули особливо цінні для ніжної шкіри малюків: тонка і чутлива за своєю структурою, вона повинна самостійно захистити себе, забезпечити необхідну опірність зовнішнім впливам. Заспокійливий екстракт календули допомагає їй в цьому, покращуючи її структуру і сприяючи утворенню природного зігріваючого захисного покриву.

Calendula Pflanzenseife Verpackung

Календула дитяче мило

Ніжно та дбайливо очищує шкіру.
8 reviews
Calendula Cremebad

Календула дитяче молочко для купання

Дбайливо очищує та заспокоює шкіру малюка.
11 reviews
Calendula Pflegecreme Körper und Gesicht

Календула дитячий крем

Живильний крем із заспокійливим ефектом
14 reviews
Calendula-Zahncreme

Зубна паста Календула

Бореться з зубним нальотом та доглядає за яснами
7 reviews