Гранат

(punica granatum) пошук рівноваги

Таємниця гранату

Своїм корінням історія гранату походить з Перського царства. Завдяки своїм антиоксидантним і регенеративним властивостями цінне гранатове масло зміцнює клітини шкіри. Шкіра оживає і розгладжується природним чином.

У багатьох культурах гранат відомий протягом тисячоліть. Punica granatum (Гранат звичайний) вражає нас не тільки своєю красою, а й багатим, соковитим смаком. Цей загадковий плід культивується в основному в Середземномор'ї, Передній Азії і Індії, де він вважається символом життя, родючості і чуттєвості. Ми вибрали гранат для нашої анти вікової серії по догляду за шкірою обличчя і тіла за його антиоксидантні властивості і регенеруючі здібності. Біологічно активні речовини гранату природним чином омолоджують шкіру.

Дивовижні властивості гранату

Як олія гранату відновлює шкіру

Цінна гранатова олія, завдяки високому вмісту полі фенолів, зміцнює клітини шкіри і розгладжує зморшки. Полі феноли володіють винятковим антиоксидантним потенціалом, чудово вловлюючи вільні радикали, що прискорюють процес старіння клітин. Ефективність впливу полі фенолів підтверджується численними науковими дослідженнями. Гранат унікальний тим, що його процеси росту непослідовні, вони вільно перетікають з одного в інший - так само, як наші життєві цикли. Ось чому корисні властивості Punica granatum особливо цінуються при догляді за шкірою після 40 років. Олія кісточок гранату розслабляє шкіру і стабілізує її стан, приводячи в гармонію внутрішню і зовнішню красу. Спокійно дивіться в майбутнє, корисні властивості гранату - запорука краси та здоров'я Вашої шкіри!

Про історію гранату

Властивості гранату були добре відомі ще за часів Перського царства, до складу якого колись входили землі Греції, Ірану, Іраку і Туреччини. Ця земля і є батьківщиною гранату, який вважався в античні часи символом краси, родючості та сили. Згадки про гранат можна зустріти не тільки в працях стародавніх вчених, не оминуло його своєю увагою і мистецтво. Гранат - дерево воістину дивовижне: деякі його представники живуть понад двісті років. На якийсь час інтерес до гранату дещо вщух, однак останнім часом увага кулінарів і косметологів знову прикута до нього.

Охочих покуштувати освіжаючі плоди, наповнені корисними речовинами, дуже багато. Сподіваємося, що їм знадобиться наша порада - адже витягти зерна гранату не так-то просто. Щоб легше впоратися із цим завданням, розріжте плід навпіл і обережно натисніть на кожну з половинок, а потім постукайте по шкірці ложкою. Смачного!

Гранатовий відновлюючий крем-гель для душу

Коктейль олій граната та макадамії.
6 reviews
Granatapfel Handcreme

Гранатовий крем для рук інтенсивний догляд

Сприяє омолодженню шкіри рук.
11 reviews