Береза

Справжній дар природи

Витончена посланниця весни

Всім відомо, що щебет птахів – перший вісник весни. Але той, хто прислухається уважніше, почує ще і неповторний ніжний шепіт – це пульсують і переливаються від легкого вітерцю молоді листочки берези. Струнка берізка з чорно-білим стовбуром як ніяке інше дерево уособлює собою весну. З травня по червень дерево вступає в найактивнішу фазу свого життєвого циклу - саме в цей час воно наповнюється речовинами, що додають нашому організму нові життєві сили. 

Береза - символ весни і предмет поклоніння.

З історії берези

Береза - священне дерево, яке древні пов'язували з богинею весни Фреєю. У повір'ях німецьких і слов'янських народів воно завжди було оточене ореолом глибокої поваги і навіть поклоніння. Традиція встановлювати в селах березу як символ початку весни збереглася і донині. Так зване «травневе деревце» можна побачити по весні на багатьох сільських площах Німеччини, а юнаки в цей час обдаровують своїх коханих яскраво прикрашеними гілочками берези. Березовий сік був відомий німецьким народам як омолоджуючий і тонізуючий засіб, який міг послужити хорошим порятунком при підвищеній температурі та болях у шлунку. Відваром з березового листя лікували шкірні хвороби і рани, а в Північній Європі і Росії береза завдяки своїм сечогінним властивостям допомагала при зниженні ваги: цей спосіб був поширений в якості «весняної терапії».

Очищення організму.

Як береза пробуджує організм

Ніжні молоді листочки берези - справжнє джерело енергії. Вони сповнені цінних речовин, що містяться в них: флавоноїди сприяють виведенню з організму шлаків та захисту клітин, а високий вміст вітаміну С стимулює природне спалювання жирів. Крім того, засоби з екстрактом березового листя мають сечогінний ефект, стимулюють обмін речовин і виводять з організму зайву рідину. Саме тому. наша серія по догляду за шкірою з екстрактом березового листя допоможе поліпшити стан шкіри, зробить її гладенькою і пружною.

Pearl Scrub Birch

Березовий гель-пілінг для душу

Ефективно бореться з целюлітом.
6 reviews
12 reviews