Зимова лінія Weleda

Швейцарська 100% натуральна та органічна косметика

Нестача сонця, перепади температур, сухе повітря і вітер у розпал зими відчутно впливають на стан шкіри. Як наслідок - сухість, дискомфорт, лущення, що стають ще помітнішими при нанесенні консилера або тонального крему. Звичні засоби для догляду не здатні впоратися зі своїми задачами взимку? Саме час переходити на лінійку спеціальних косметичних продуктів від Weleda. Everon, Coldсream, захисний бальзам від вітру і холоду Skin Food, що призначені для догляду за губами, обличчям і тілом взимку, сповна візьмуть ситуацію під свій контроль.

Skin Food. У розпал зими тіло потребує особливої уваги

Важливо, щоб догляд за тілом у холодну пору року був багатий на антиоксиданти, а також на відновлюючі активні інгредієнти, що зволожують і заспокоюють. В ім'я краси радимо завжди носити в косметичці універсальний крем Skin Food, основна задача якого - інтенсивне живлення шкіри. Засіб миттю реанімує суху шкіру - запитайте у Джулії Робертс, Вікторії Бекхем, Шерон Стоун або Адель, які в один голос називають його одним зі своїх фаворитів.

Легендарний крем Skin Food – справжній ідеал для догляду від маківки до п'яточок: це і живильна маска для обличчя, рук та кінчиків волосся, і бальзам для губ, і праймер, і хайлайтер, і засіб для догляду за кутикулою, і якісний пом'якшувальний крем для ліктів та колін. Ба більше, засіб забезпечує тривалий захист від вітру і холоду. Погодьтеся, досить зручно тримати під рукою компактний універсальний тюбик замість того, щоб в екстреному випадку метушливо шукати потрібний вузькоспрямований засіб.

Екстракти ромашки і календули чинять заспокійливий ефект в місцях подразнень, екстракт листя розмарину тонізує втомлену та тьмяну шкіру, олія мигдалю сприяє регенерації та забезпечує інтенсивне зволоження, екстракт фіалки триколірної загоює (особливо власниці сухої шкіри є його найбільшими шанувальницями), а бджолиний віск захищає від негативного впливу ззовні, не закупорюючи пори і дозволяючи шкірі дихати.

Everon. Маленька хитрість для глибокого зволоження шкіри губ

Шкіра губ - тендітна і тонка, тож не дивно, що в умовах нещадної зими ризик спровокувати надмірну сухість у цій області суттєво зростає. Вийти на вулицю назустріч вітру без захисного бальзаму загрожує неприємними наслідками: тріщинками і запаленням. Обрати засіб, що одночасно б зволожував у потрібній мірі, захищав і при цьому практично не відчувався на шкірі, - справжня задачка із зірочкою. Проте без паніки! Вашим рятівником стане натуральний бальзам для губ Everon Weleda.

Засіб глибоко зволожує шкіру губ і ефективно захищає від негативного впливу зовнішніх факторів - вітру, холоду та дії сонячних променів. Щоб домогтися максимального ефекту, застосовуйте бальзам не тільки вдень, але і на ніч, щоб на ранок шкіра губ відновилася щонайбільше. Олія жожоба і масло ши легко вбираються, забезпечуючи інтенсивний догляд та захист від сухості. До складу Everon входять рослинні воски, які створюють природний захисний шар, проте, на відміну від парафінів, які зазвичай використовуються в бальзамах, не закупорюють пори і не перешкоджають диханню шкіри.

Привабливим є і той факт, що бальзам для губ Everon від Weleda містить природний фільтр SPF4. Придбайте додатковий стік до літа - точно стане у пригоді.

Coldсream. Лущення? Ні, не чули

У холодну пору року кожен вихід на вулицю - стрес для шкіри. Більш за всіх пильнувати за станом шкіри не завадить власницям шкіри сухого типу через особливу тендітність ліпідного шару – проблему, що взимку посилюється. Отож до кремів варто пред'являти особливі вимоги: вони повинні інтенсивно зволожувати, знімати запалення, усувати лущення і надійно захищати шкіру від суворих погодних умов.

Якщо ситуація критична, час звернути увагу на живильний Coldсream. У його складі містяться бджолиний віск і оклюзійні зволожувачі – ті, що перешкоджають випаровуванню вологи: олії жожоба, мигдалю, арахісу і ланолін. Засіб інтенсивно живить суху і дуже суху шкіру. Натуральні інгредієнти у складі відновлюють ліпідний шар, у такий спосіб оберігаючи ніжну шкіру обличчя від пересихання і обвітрювання.

Не забуваймо про догляд за тендітною і особливо чутливою дитячою шкірою

Взимку необхідно також дуже ретельно обирати косметику для дітей. Захисний бальзам від вітру і холоду Weleda розроблений, щоб огородити ніжну шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища. Засіб м'яко живить шкіру, зміцнюючи природний фізіологічний бар'єр. Важливим є те, що бальзам не містить води. Екстракт календули має заспокійливу дію і сприяє регенерації шкіри. Ланолін підтримує стабільний рівень вологи і захищає шкіру від сухості. Бджолиний віск формує надійний захисний шар, який не закупорює пори і не заважає шкірному диханню.

Візьміть із собою на активний відпочинок узимку!

Calendula Wind und Wetter Balsam

Календула дитячий захисний бальзам від вітру та холоду

Забезпечує особливо надійний захист в негоду. З народження. Не містить води.
28 reviews
Coldcream

Колдкрем захисний крем від вітру та холоду

Перевірений захист від холоду та негоди для дорослих
23 reviews
Everon Lippenpflege

Еверон бальзам-захист для губ

100% натуральний бальзам для губ
29 reviews

Скін Фуд крем для шкіри універсальний

SOS засіб для сухих, шорстких, загрубілих ділянок шкіри
24 reviews

Скін Фуд Лайт крем для шкіри легкий універсальний

Зволоження, живлення та відновлення.
11 reviews
Skin Food Body Butter

Скін Фуд баттер для тіла

Зволоження, живлення та відновлення.
13 reviews

Скін Фуд бальзам для губ

Догляд за губами, особливо в холодну пору року
7 reviews