Все про шкіру вашого малюка

«Знайомитися з багатьма речами цього світу вашому любому маляті допомагає шкіра. З кожним дотиком малюк знаходить новий орієнтир в новому житті».

Шкіра малюка у п'ять разів тонша за шкіру дорослої людини, вона швидше й інтенсивніше вбирає речовини, що наносяться на її поверхню, і є особливо схильною до подразнень. Усе це є наслідком того, що шкіра дитини, насамперед, перебуває у стані розвитку. Роговий шар утворюється тільки завдяки взаємодії організму з навколишнім світом і поступово починає захищати від зовнішнього впливу. Також повинні розвинутися кислотна захисна оболонка і захисна функція шкіри. До того ж, оскільки потові залози ще не повністю сформувалися, організм малюка докладає зусиль, щоб самостійно регулювати тепловий баланс. Саме тому після народження немовля потребує покриву, що зігріває і захищає. Йдеться не лише про природні, дихаючі матеріали одягу чи постільної білизни, але, зокрема, про засоби догляду, що оптимально відповідають потребам шкіри дитини, і про люблячі торкання, адже ніжний дотик, сповнений любові, сприяє підтримці розвитку вашого малюка.

Який догляд потрібен вашому немовляті?

Будь ласка, не турбуйтеся: протягом перших місяців життя малюка догляд за його шкірою не повинен бути надмірним. Можна відмовитися від багатьох речей: приміром, вашому малюку не потрібні ванна з піною або шампунь, інакше ви зробите його шкіру сухою. Цілковито достатньо в перші місяці життя купати немовля один раз на тиждень, а щодня досить протирати його тіло м'якою, вологою губкою.

Календула дитяче молочко для купання захистить шкіру малюка, а після купання допоможе зберегти її зволоженість на необхідному рівні. Чутливою ділянкою шкіри дитини є шкіра в області підгузка. Продукти виділення сприяють утворенню вологої й теплої середи, тобто умов, що спричиняють розвиток бактерій на шкірі, яка лише формується. Щоразу після зміни підгузка бажане обмивання шкіри теплою водою, осушення м'яким рушником, а в завершенні - нанесення кілька крапель засобу з догляду – в цей момент Календула олійка для немовлят стане у пригоді. Також для області під підгузком буде корисним, якщо малюк зможе трохи поборсатися в теплому приміщенні без пелюшок. А захист забезпечить Календула дитячий крем від попрілостей Weleda.

Питання про інгредієнти

«Ніжна шкіра малюка є чимось цілком особливим. Їй потрібно багато тепла і захисту».

Оскільки шкіра малюка має свої особливості, засоби для догляду за нею повинні відповідати всім її потребам. Лише деякі високоякісні натуральні інгредієнти підходять для неї. Склад рослинних олій дуже схожий зі складом гідроліпідного шару шкіри. Тому засоби на основі рослинних олій добре вбираються шкірою і, завдяки натуральним компонентам, що входять до їхнього складу, не утворюють на ній непроникної плівки. Під захистом наших натуральних засобів дитячої серії, тендітна шкіра може дихати і природно розвиватися. Серія для догляду за шкірою дітей від компанії Weleda містить цінні високоякісні складові, що забезпечують ніжну дитячу шкіру всім тим, що їй так необхідно на цьому важливому етапі життя і розвитку.

Дитяча косметика Weleda - це ідеальне рішення для найвідповідальніших мам, які шукають безпечний і ефективний догляд за шкірою малюка.

Рано вранці календулу збирають вручну і обробляють у власному біодинамічному саду лікарських рослин Weleda - найбільшому екогосподарстві Європи. Унікальні знання та 95-річний досвід дозволяють нам активувати прихований потенціал рослини і передати малюкові всю його силу і тепло.

Дізнатися більше про корисні властивості календули.