НІЖНІСТЬ І КОМФОРТ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ

Сухість, почервоніння, подразнення, відчуття стягнутості - типові прояви чутливості шкіри. Якщо спочатку вони епізодичні, то з часом можуть стати постійними супутниками нашого життя.

Маючи майже 100-річний досвід у розробці натуральної органічної косметики, Weleda запропонувала підхід до вирішення проблеми чутливої ​​шкіри.

Набуття гармонії душі й тіла - те, чого Weleda радить навчитися кожній жінці, приділяючи увагу спеціальним ритуалам, які можна застосовувати разом з Делікатною мигдальною лінією для чутливої ​​шкіри. Віднайди свій баланс в шаленому ритмі життя.

1. ГАРНО ВИСИПАЙСЯ І БУДЬ ФІЗИЧНО АКТИВНОЮ.

Швидкий перекус, виснажлива дорога на роботу, пробка, запізнення - безліч факторів, що провокують стрес, впливає на нас щодня. Так, ми прагнемо заповнити наш життєвий графік якомога щільніше, проте швидкий темп провокує емоційне виснаження: ти стаєш напруженою і перезбудженою. Пам’ятай: у твоєму графіку обов'язково повинен залишатися час на фізичну активність і здоровий сон.

Прогулянка після роботи, йога, пробіжки - будь-яка фізична активність стимулює вироблення ендорфіну - гормону радості й щастя. А повноцінний здоровий сон - це запорука гарного плідного дня!
 

 

2. ДИХАЙ. ВСЕСВІТ ПОДБАЄ ПРО ВСЕ ІНШЕ.

35 непрочитаних листів у поштовій скриньці, радіо в авто, натовп в метро... Наше життя настільки бурхливе, що тиша здається нам чимось незбагненним. І коли ця тиша настає, в голові все одно продовжують крутитися думки. Саме в цю мить ти повинна зупинити світ навколо і спробувати знайти гармонію.

Приділи собі 10-15 ранкових хвилин, відкривши для себе медитацію.

Сядь зручно на стілець, на подушку або ж на підлогу, тримаючи спину прямо. Закрий очі, зроби глибокий вдих і видих. Прислухайся до свого тіла, до дихання, відчуй, як піднімається грудна клітка, почуй биття свого серця. Якщо приходять думки, впусти їх, але все ж не фокусуйся на них. Сконцентруйся лише на своєму диханні, на тому, що відчуває твоє тіло.

3. НАСОЛОДЖУЙСЯ МОМЕНТАМИ "ТУТ І ЗАРАЗ".

Чи знайоме тобі це відчуття: дні миготять, немов спалахи блискавки? Зустрічі, переговори, поїздки... І так минають роки. Чому так швидко мчить час? Ми настільки звикли до свого існування, що багато речей робимо несвідомо, не користуємося моментом "тут і зараз". Перетвори прийняття ранкового душу в корисний ритуал "уповільнення" часу. Скеруй усі свої відчуття на момент "зараз", пробуди всі свої почуття. Відчуй різну температуру води в душі - від крижаної до гарячої, знайди комфортну температуру.

Відчуй аромат гелю, шум води, краплі на шкірі. Приділи цьому стільки часу, скільки тобі потрібно, дозволивши собі в повній мірі насолодитися ранковим моментом пробудження. Загорнись у великий теплий рушник і глибоко вдихни.

Дізнатись більше

4. УСВІДОМЛЮЙ СВОЮ ЦІННІСТЬ, УНІКАЛЬНІСТЬ І КРАСУ, ЛЮБИ СЕБЕ.

Ми докладаємо багато зусиль, щоб здоров'я було в порядку: відвідуємо спортзал, правильно харчуємося, проводимо детокс-процедури. А втім забуваємо, що для емоційного здоров'я ми також повинні приділяти час тактильним відчуттям: погладжування й масаж добре впливають не тільки на тіло, але й на душу, зменшують стрес, заспокоюють, дарують відчуття щастя і затишку.

ПОРАДИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ ВІД WELEDA

Попереду новий день: Мигдальний делікатний крем-гель для душу

Почни новий гармонійний день з делікатним Мигдальним крем-гелем для душу, який має нейтральний pH. Його м'яка формула без мила містить тільки рослинні миючі компоненти, він ніжно очищає чутливу шкіру, повертає комфорт і природну гладкість.

Гармонія в подарунок чутливій шкірі: Мигдальне делікатне молочко для тіла

Повністю органічне, легке за текстурою Молочко, що має нейтральним pH, швидко поглинається, заспокоює шкіру, схильну до подразнень, допомагає зменшити почервоніння. Воно залишить після застосування відчуття зволоженості, м'якості і комфорту.

Комфорт для чутливої ​​шкіри: Мигдальний делікатний крем для рук

Легкий крем з ніжною текстурою вершків захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, створюючи особливий захисний бар'єр. Він надовго зволожує і живить шкіру, робить її гладкою і шовковистою.

Сенситив крем для рук

Миттєво живить і заспокоює чутливу шкіру
11 reviews

ПОРАДИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ ВІД WELEDA

Іноді ми реагуємо на навколишній світ надто емоційно. Ми відчуваємо занепокоєння і стрес, розчарування, страх тощо. У цей період ми знаходимося у внутрішньому дисбалансі, який, швидше за все, проявиться чутливістю шкіри, адже шкіра - це дзеркало душі.

Спробуй зробити собі масаж обличчя - це допоможе заспокоїтися і відпочити.

КРОК 1

Дбайливо поклади обидві долоні на обличчя, помасуй від центру в напрямку до вушних раковин, не здавлюючи шкіру.

КРОК 2

Подушечками пальців малюй кола на скронях спереду назад без натиску.

КРОК 3

Масуй лоб руками по черзі: однією рукою проводь з одного боку чола до іншого, другою - в зворотному напрямку.

КРОК 4

Подушечками середнього та безіменного пальців доторкнися до зовнішнього куточка ока і без інтенсивного натиску проведи ними по верхній частині щік до носа, далі - по надбрівній дузі. Легкий масаж активізує кровообіг і чинить розслаблюючу дію.

100% натуральна мигдальна лінія створена для догляду за шкірою, яка потребує особливо делікатного догляду чи має схильність до алергічних реакцій.

Прості нейтральні формули косметичних продуктів для обличчя містять лише найнеобхідніші, ретельно підібрані компоненти, які відновлюють гідроліпідний баланс і пробуджують захисні функції шкіри. Засоби лінії заспокоюють схильну до подразнень шкіру, залишаючи по собі відчуття комфорту на тривалий час. Косметика не містить віддушок і схвалена для використання Німецькою асоціацією по боротьбі з алергією та астмою, про що свідчить відповідний знак DAAB на упаковці.

Очищення - важливий етап догляду за чутливою шкірою.

Мигдальне делікатне очищуюче молочко для обличчя ефективно змиває макіяж, не подразнюючи шкіру. Воно не містить віддушок, легко усуває забруднення, заспокоює шкіру, запобігає зневодненню. Молочко оптимально для підготовки шкіри до наступного етапу. Нанеси на вологий ватний диск і протирай ним обличчя. Зміни диск і повтори процедуру, протираючи шкіру до тих пір, поки черговий ватний диск не залишиться чистим. Молочко не потребує обов'язкового змивання водою, проте в якості альтернативного застосування його можна нанести кінчиками пальців на обличчя, шию і зону декольте, помасувати і змити теплою водою.

Для зняття макіяжу з очей використовуй Мигдальну делікатну олію для обличчя

Просто нанеси кілька крапель на ватний диск, протри очі від внутрішнього до зовнішнього куточка, отримавши не тільки очищення ніжної шкіри навколо очей, але і турботу про неї, завдяки органічній мигдальній олії. Після очищення шкіра ідеально підготовлена ​​для подальшого догляду.

Мигдальний делікатний легкий крем

Ніжний крем, який може використовуватися в якості денного і нічного, швидко поглинається шкірою, захищає її від пересихання, відновлює природний баланс і підтримує природну регенерацію. Шкіра стає більш еластичною, набуває гладкість і м'якість. Крем підходить в якості основи під макіяж.

Мигдальний делікатний живильний крем

Цей інтенсивний денний і нічний крем для чутливої ​​і схильної до сухості шкіри має в своєму складі м'які рослинні олії, що заспокоюють і захищають шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища. Шкіра стає помітно більш гладкою, м'якою і еластичною. Крем можна використовувати в будь-який час доби, він підходить і в якості основи під макіяж.

Кінець насиченого дня з розслаблюючим масажем

Розігрій кілька крапель мигдальної делікатної олії і помасуй обличчя, шию і зону декольте.

Мигдальний делікатний догляд для чутливих натур

Деякі люди за своєю природою чутливіші за інших. Чутливість може виражатися й на шкірі, адже вона здатна реагувати на будь-який вплив ззовні. В цьому випадку нескладно помітити виражену реакцію на подразники, які легше проникають у більш вразливі шкірні покриви. Шкіра намагається компенсувати їхній вплив, реагуючи огрубінням, і це призводить до подразнення, стягнутості й сухості. Тому дуже важливо вчасно діагностувати реактивність шкіри і підібрати відповідний догляд, який забезпечить їй захист у процесі застосування засобів, відновить її баланс і поверне омріяний комфорт.