Олія для профілактики стрій

Вагітність привносить великі зміни в життя жінки, у тому числі щодо потреб власного тіла. У цей період ваша шкіра, особливо в області живота і грудей, піддається чималому стресу. Часто під впливом гормонів вона стає сухішою й одночасно тоншою. Саме в таких випадках збільшується ризик появи стрій або розтяжок - червоно-фіолетових смуг, дещо подібних до шрамів.

Під час вагітності варто віддавати перевагу виключно натуральним косметичним засобам, що спрямовані на боротьбу за глибоке живлення й еластичність шкіри. На щастя, у вас є ефективний засіб на основі екологічно чистої природної сировини - олія для профілактики стрій Weleda. Цей особливий продукт з догляду за шкірою не тільки попереджає появу розтяжок, але й чинить інтенсивний моделюючий вплив.

Олію для профілактики стрій Weleda створено з турботою про вас і вашу дитину

Поява стрій - результат серйозної гормональної перебудови. Певний надлишок гормонів естрадіолу і прогестерону допомагає зберегти вагітність, проте, на жаль, призводить до руйнування волокон колагену й еластину, які відповідають за пружність та міць епідермісу.

Поверхневі шари шкіри стають тоншими, а збільшення маси тіла підвищує навантаження на шкірні покриви - ось чому ймовірне виникнення внутрішніх розривів, у місцях яких згодом утворюється сполучна тканина, що не здатна виробляти колаген, необхідний для регенерації шкіри. Спочатку ця область містить маленькі кровоносні судини – саме вони надають розтяжці рожевий відтінок. Поступово кількість судин зменшується, і стрії біліють.

Ви можете розпочати користування олією для профілактики стрій

Weleda вже з моменту підтвердження вагітності та продовжувати 2-3 місяці після народження малюка. Це 100% натуральний косметичний продукт, який пройшов суворий контроль якості й безпечності та ідеально підходить майбутнім мамам.

Натуральні рослинні олії мигдалю, жожоба, паростків пшениці у складі засобу забезпечують живлення шкіри, яке підвищує її еластичність, а, отже, й опірність до навантажень, що зростають день у день. Екстракт органічної арніки стимулює кровообіг у шкірі, прискорюючи обмінні процеси, що сприяють підвищенню її пружності й регенеративних властивостей, і в такий спосіб забезпечує профілактику появи стрій та зменшення помітності вже наявних. Натуральні олії лаванди, сандалового дерева, апельсина, що мають антисептичні властивості, виключають необхідність присутності синтетичних консервантів серед компонентів складу, і це робить продукт безпечним для вас і вашого малюка.

Олія для профілактики стрій Weleda не містить синтетичних інгредієнтів, що можуть учиняти негативний вплив на дитину і на перебіг вагітності. Як свідчать дерматологічні дослідження, за умови регулярного використання засобу, ризик появи розтяжок значно знижується. Також застосування олії допомагає зменшити стрії, що вже утворилися на животі, стегнах, сідницях і грудях під час вагітності та після пологів.

Для адептів екокосметики повідомляємо: якість продукції підтверджено найсерйознішими й найвідомішими сертифікатами; вона також підходить веганам.

Схема масажу

  • Зігрійте олію в долонях і легкими круговими рухами нанесіть на область живота, стегон, грудей та сідниць.
  • Для масажу грудей робіть рухи знизу догори, а на рівні сонячного сплетіння масажуйте шкіру за годинниковою стрілкою.
  • Схрестивши руки, круговими рухами стимулюйте лімфатичні вузли під пахвами.
  • Зигзагоподібними рухами протягом 1-2 хвилин масажуйте сідниці і стегна за допомогою стиснутих у кулачки долонь, починаючи від крижової кістки вбік і у зворотному напрямку.

Засіб підходить для застосування 2-3 рази на день з перших тижнів вагітності та після пологів.

Довіра і експертні знання з 1921 року

Під час вагітності варто бути особливо уважними до якості косметичних засобів, якими ви користуєтеся. Важливо, що багато компонентів звичайної косметики не тестувалося на безпеку й відсутність негативного впливу під час вагітності. Віддайте перевагу натуральним органічним косметичним засобам, якість яких підтверджено відповідними сертифікатами. Зупиніть вибір на 100% натуральній косметиці Weleda - перевіреній не тільки експертами та науковцями, але й часом.

Weleda - 100% натуральна швейцарська косметика з 1921 року, сертифікована NaTrue*. Ми використовуємо інгредієнти органічного і біодинамічного походження - інакше кажучи, виключно за умови здорового розвитку рослин на чистій землі без штучного стимулювання їхнього зростання та без негативного впливу на навколишнє середовище.

Натуральна косметика для догляду за шкірою Weleda не містить компонентів на основі нафтопродуктів, таких як мінеральні масла і олії; серед інгредієнтів продукції компанії немає синтетичних ароматизаторів, барвників і консервантів, які могли б вплинути на природні функції шкіри. До того ж продукція Weleda не тестується на тваринах.

* NaTrue - це міжнародна некомерційна асоціація, яка прагне поширювати натуральну органічну косметику в усьому світі. NaTrue має найбільш жорсткі вимоги до натуральної та органічної косметики, ця організація є найсуворішим органом сертифікації. Тільки кращі бренди схвалено її відповідним маркуванням на упаковці, адже цей знак означає, що всередині неї містяться дійсно якісні, натуральні та органічні інгредієнти.

Делікатний догляд для вагітних і жінок в період грудного вигодовування

Серія для майбутньої мами ніби утворює захисну вуаль, забезпечуючи надійну підтримку вашій шкірі та даруючи вам і малюкові тільки корисні, 100% натуральні речовини.

Schwangerschafts-Pflegeöl

Олія для профілактики стрій

Попереджає появу стрій.
38 reviews
Damm-Massageöl

Олія для підготовки до пологів

Еластичність м'язів промежини та профілактика розривів.
14 reviews
Brust-Massageöl

Олія для грудей в період лактації

Профілактика та усунення застійних явищ.
12 reviews

Венадорон гель для ніг

Ніжний тонізуючий гель «Венадорон» Weleda.
10 reviews