Лимон

джерело гарного настрою

Найцінніші ефірні масла які вміщає в собі лимон доглядають за шкірою і сприятливо позначаються на нашому душевному стані.

Свіжий аромат лимона та його яскравий колір, здатні оживити все навколо. Їх важко з чимось сплутати - адже вони можуть пробудити, в усіх значеннях цього слова, та подарувати ясність думки і легкість. Насичена ефірна олія міститься у всіх частинах рослини, тому вона постійно випромінює своє ні з чим незрівнянні пахощі. Лимонне дерево рясніє життєвою силою, цвіте і плодоносить круглий рік: одне дерево здатне подарувати близько тонни лимонів на рік. Ми з успіхом використовуємо цю потужну енергію для своєї продукції. Ефірна олія і лимонний сік зарекомендували себе як найважливіші компоненти лікарських препаратів і засобів по догляду за тілом. Завдяки їм вічнозелений лимон дарує Вам нові життєві сили!

Чиста енергія

Усім відомо, що лимон буквально переповнений вітаміном С, не дарма ж завдяки своїм властивостям він вважається засобом першої допомоги при застуді. Гарячий напій з лимоном і невеликою кількістю меду підбадьорює і додає сил. Добре відомі також в'яжучі та очищаючі властивості цього цитруса. Для нашої серії засобів по догляду за тілом ми використовуємо лимони, вирощені в біодинамічних господарствах, на острові Сицилія. Ці плоди відрізняються значним ступенем кислотності і високим вмістом цукрових речовин та вітамінів. Дуже цінні ефірні олії, що містяться в наших лимонах, доглядають за шкірою і позитивно впливають на душевний стан людини. Їх інтенсивний аромат пробуджує життєві сили і дарує гарний настрій на весь день.

Родом з Індії

Історія лимону

Свою репутацію високорентабельної культурної рослини лимон заробляв протягом багатьох століть. Родом з Північної Індії, в середні століття він почав свій переможний хід по всьому світу. І сьогодні лимонні дерева культивуються в різних країнах і на різних континентах, від Китаю до Іспанії. Особливо добре лимон виростає на родючих ґрунтах, під рясними променями сонця. Ця рослина зовсім не переносить холоду - стовпчик термометра повинен показувати від 15 ° C до 30 ° C. При сприятливих умовах лимонне дерево благополучно доживає до столітнього ювілею.

Цитрусовий освіжаючий крем-гель для душу

Ніжний догляд та тонізуючий ефект.
12 reviews
Citrus Hand- und Nagelcreme

Цитрусовий крем для рук та нігтів

Глибоке живлення сухої шкіри рук.
13 reviews