Наші цінності

Сім фундаментальних принципів Weleda

Weleda - успішна і при цьому доброзичлива компанія, яка піклується про поліпшення добробуту людей, навколишнього середовища та нашої планети в цілому. Ми досягли цього завдяки дотримання семи основних принципів, які лежать в основі нашої роботи, і які є незмінними, обов'язковими для всіх, хто працює з нами. Ми хочемо поділитися цими принципами з вами, щоб ви зрозуміли, хто ми і чому ми працюємо саме так.

1. Справедливе ставлення до клієнтів, партнерів і постачальників

Weleda показує, що прозорість і чесне спілкування сприяють сумлінній і ефективній співпраці. Це основа ділових відносин Weleda у всьому світі. В результаті ми отримуємо тривалі, надійні відносини з клієнтами, постачальниками і мережевими партнерами.

 

2. Відносини між керівництвом і співробітниками в дусі партнерства

Співробітники Weleda якісно використовують свої професійні можливості для роботи в компанії, вони є дійсно цінними фахівцями. Вони розуміють робочі процеси і структуру компанії, несуть відповідальність за виконання своїх обов'язків. Таким чином, вони можуть брати участь в оцінці та прийнятті рішень в межах їхньої відповідальності. Відданість всіх наших співробітників є основою інновацій для розвитку бізнесу.

 

3. Всеосяжна якість

Натуральна сировина для продукції Weleda обробляється в ході диференційованих, точних робочих процесів певним чином, щоб речовини і активні компоненти могли розкрити свої найцінніші якості. Розуміння Землі як живого організму, пов'язаного з космосом і цілісний підхід до людини, яка має тіло, душу і дух, призводить до глибокого розуміння натуральності речовин і природи їхньої дії. Продукція має всеосяжну ефективність і дарує людям здоров'я.

Безперервний розвиток наших наукових методів випробувань сприяє ґрунтовному розумінню якості.

 

4. Поєднання природних і духовних наук в дослідженнях та розвитку

Для Weleda люди є центром уваги. Саме для людей ми разом з нашими партнерами розробляємо і досліджуємо інноваційні, новаторські продукти і методи лікування. Це можливо завдяки поєднанню природних і гуманітарних галузей знань. Вони дозволяють компанії Weleda відкривати сучасні перспективи для цілісного розуміння хвороби, здоров'я та догляду.

 

5. Високі екологічні стандарти

Ресурси Землі обмежені. Їх необхідно захищати - заради людей і природи. Ми беремо на себе цю відповідальність і встановлюємо високі екологічні стандарти. Для нас екологічна раціональність означає турботу і збереження природних ресурсів.

 

6. Етичні та плідні методи ведення бізнесу

З моменту нашого заснування ми переслідуємо корпоративні цілі, засновані на концепції нашої компанії: в центрі для нас знаходяться люди у всьому їхньому особистісному самовдосконаленні та індивідуальних особливостях, а також поліпшення й відновлення їхнього здоров'я та установлення гармонійного способу життя.

Це розуміння нашої компанії визначає бізнес-модель Weleda й залишається першочерговим фактором і рушійною силою для всіх наших дій. Ціни на продукцію й послуги Weleda враховують відповідні інтереси наших клієнтів, постачальників та інвесторів. По змозі Weleda бере участь у всіляких культурних ініціативах.
 

7. Культурне розмаїття як надихаюча сила

Группа компаний Weleda представлена во многих странах на разных мировых рынках. Это создает потрясающее мощное культурное разнообразие.

Исторически компания Weleda возникла вследствие отдельных предпринимательских инициатив, объединившихся в группу компаний, действующих под общим руководством. Совет директоров и руководство группы компаний Weleda выполняют свои управленческие обязанности для успешного развития всей Группы компаний. Единые этические стандарты и параметры качества, корпоративные, рыночные и функциональные стратегии и политики являются обязательными для всей Группы компаний Weleda.

Дізнайтеся, як компанія Weleda стала піонером і світовим лідером з виробництва засобів антропософської медицини і натуральної косметики для догляду за тілом, заснованого на холістичному підході.

Weleda сьогодні