Активна регенерація шкіри з Гранатовою серією

Якщо шкіра вашого обличчя втрачає тонус, і ви виглядаєте втомленою через негативний вплив зовнішнього середовища і стреси, довіртеся гранатовій серії Weleda. Адже вкрай важливо не лише зволожувати верхній шар шкіри, але й допомогти природним механізмам отримати новий імпульс молодості.

100% натуральна гранатова лінія Weleda зменшує ознаки старіння шкіри і підвищує її здатність до регенерації. Усього за місяць використання шкіра стає істотно пружнішою, а зморшки розгладжуються.

У гранатовій серії ви знайдете косметичні продукти для обличчя й декольте: денний і нічний креми, інтенсивну сироватку, крем для контуру очей. Незамінними стануть також засоби для розкішного догляду за тілом: гель для душу, крем для рук, молочко і відновлююча олія.

Гранатовий відновлюючий крем-гель для душу

Коктейль олій граната та макадамії.
6 reviews
Granatapfel Handcreme

Гранатовий крем для рук інтенсивний догляд

Сприяє омолодженню шкіри рук.
11 reviews

Гранат обрано провідним діючим інгредієнтом зовсім не випадково: цей фрукт містить пуніцинову кислоту, що оновлює епідерміс. До того ж він допомагає шкірі наново «вчитися» активній генерації нових клітин, запускаючи в шкірі її власні функції відновлення. Ми вирощуємо і обробляємо гранати в особливих умовах. Це дозволяє плодам увібрати в себе всю життєву силу природи.

Коктейль рослинних олій аргани, макадамії, масла ши, що за структурою є спорідненими нашій шкірі, забезпечує інтенсивне живлення і захист. Завдяки збалансованим формулам з природних компонентів продукти серії підтримують гідроліпідний баланс шкіри і надають їй пружності.

Ми ніколи не застосовуємо мінеральні масла чи олії, синтетичні ароматизатори, барвники і консерванти. Незалежні дерматологічні тести, а також сертифікат NaTrue гарантують найвищу якість і безпеку продукції Weleda.

Природна краса не знає віку!