Догляд за ротовою порожниною

Органічна зубна паста для гігієни ротової порожнини і зубів

Натуральні зубні пасти Weleda

Ми чистимо зуби тричі на день, теоретично - після кожного прийому їжі. Це означає, що зубну пасту ми використовуємо через однакові проміжки часу. Під час кожного чищення зубів ми перебуваємо в тісному контакті з пастою, тримаючи її в роті досить довго - близько трьох хвилин на одне чищення. Неминуче й її проковтування, нехай і в незначних об’ємах.

Лабораторія Weleda була заснована в 1920-х рр. у відповідь на запити антропософскої медицини – концепції, розробленої Рудольфом Штайнером. Одним із головних її принципів є використання найякісніших натуральних компонентів, як в лікарських препаратах, так і в косметичних засобах. Рецептура зубних паст Weleda відповідає цьому принципу. В їхньому складі ви не знайдете будь-яких продуктів хімічного синтезу, таких як фтор, поверхнево-активні речовини, консерванти або штучні барвники. 

Головна ідея – вживання провідних натуральних інгредієнтів, які підсилюють природні, фізіологічні процеси. Паста відрізняється помірною абразивністю, захищаючи тверду поверхню зуба. Свіжість після застосування забезпечують ефірні олії натурального походження.

Практично в усій гамі біопаст Weleda присутні два провідних компонента: мірра і ратанія. Екстракт ратанії - традиційної для народів Анд лікарської рослини з красномовною назвою "rais para los dientes", що з іспанської перекладається як «корінь для зубів» - отримують шляхом відвару кореня рослини. Завдяки чималому вмісту крохмалю і танінів, ратанія має в'яжучі властивості, які зменшують запалення пародонту. До того ж вона чинить дезінфікуючий ефект і стимулює загоювання.

Мірра мала широке застосування ще стародавніми єгиптянами для ритуалу бальзамування. Це камедиста смола, яка сочиться зі стовбура дерева, що росте на Аравійському півострові. Вона славетна особливими антисептичними, в'яжучими і протизапальними властивостями, що є дуже корисними в лікуванні інфекцій.

Kinder-Zahngel

Зубний гель для дітей

Забезпечує природний догляд за молочними зубами
31 reviews
Ratanhia-Mundwasser

Зубний еліксир Ратанія

Натуральний догляд за порожниною рота + свіжий подих!
2 reviews
Calendula-Zahncreme

Зубна паста Календула

Бореться з зубним нальотом та доглядає за яснами
7 reviews
Sole-Zahncreme

Зубна паста з мінеральною сіллю

Делікатне відбілювання та профілактика зубного каменю.
16 reviews
Pflanzen-Zahngel

Зубний гель на травах

Ретельне очищення та тривала свіжість
8 reviews
Ratanhia-Zahncreme

Зубна паста Ратанія

Захист від карієсу та профілактика запалення ясен
5 reviews

Кожна паста Weleda має свою специфіку, а різні компоненти у складі забезпечують потужний синергічний ефект:

  • Зубна паста з мінеральною сіллю містить бікарбонат натрію з морської солі, що стимулює слиновиділення. До якостей мірри і ратанії додається життєдайна сила тернового соку.
  • Зубна паста Ратанія, завдяки своєму тонізуючого впливу на слизову оболонку рота, призначена для догляду за чутливими і ослабленими яснами.
  • Зубна паста с Календулою має той самий ефект, який підкріплено високою здатністю цієї лікарської рослини загоювати рани.
  • Зубний гель на травах – це винятково лагідний засіб для догляду за ротовою порожниною. Ромашка, що входить до його складу, допомагає посилити пом'якшувальну та протизапальну дію. 
  • Зубний гель для дітей - дуже делікатний. Він не підсолоджується, і батьки можуть бути спокійними, якщо дитина його проковтнула. Цей гель використовується вже під час навчання дитини чищенню зубок.

 

Зверніть увагу! 

Усі зубні пасти Weleda можуть поєднуватися з гомеопатичним лікуванням!

 

Нагадуємо, що зубні пасти Weleda не містять синтетичних інгредієнтів: консервантів на кшталт парабенів, барвників, поверхнево-активних речовин, триклозану і т.ін.