Яскравий настрій з гелями для душу Weleda

З гелю для душу починається наш день і ним закінчується, він створює особливий настрій. Тож як обрати той, що необхідний вам саме сьогодні? Weleda знає відповідь. Гелі Weleda розроблені командою науковців, косметологів і ароматерапевтів, які абсолютно точно знають, як максимально ефективно задіяти сили природи для створення дійсно натуральних і унікальних засобів. У 100% натуральному складі найчистіші рослинні олії становлять 17% інгредієнтів. Кремові текстури гелів лагідно доглядають за шкірою, а чарівні парфумерні композиції з ефірних олій дарують позитивні емоції й розкривають ваш внутрішній потенціал.

Уся продукція Weleda, зокрема гелі для душу, заснована на ключовому компоненті, так званій «провідній рослині». Ці інгредієнти відбираються з урахуванням їхньої терапевтичної дії: для збереження балансу тіла й душі у відповідності до потреб кожної окремої людини. Отже, косметика Weleda, розроблена з урахуванням антропософской концепції, відновлює власні ресурси організму, підтримуючи красу і здорове сяйво шкіри.


Гелі з насиченою кремовою текстурою дбайливо очищають шкіру завдяки натуральним тензидам. У 100% натуральному складі рослинні олії становлять цілих 17% інгредієнтів. Найніжніші кунжутна й обліпихова олії, багаті на поживні речовини, у поєднанні з цінною олією троянди москета захищають шкіру від пересушення, зберігаючи природний рівень вологи у клітинах. Чарівні парфумерні композиції з ефірних олій розкривають ваш внутрішній потенціал. Гелі Weleda не містять синтетичних ароматизаторів, барвників, консервантів і речовин на основі мінеральної олії. Упаковки виготовлено з екологічного пластика, що біорозкладається і є абсолютно безпечним для навколишнього середовища.

Гелі Weleda перетворюють щоденний прийом душу на вишуканий чуттєвий ритуал і заряджають тими емоціями, якими ви хочете бути охоплені саме сьогодні.

Цитрусова свіжість

Важко прокинутися вранці? На день грандіозні плани?

Почніть свій день з особливої свіжості! Подаруйте тілу й душі якісно нову енергію, а шкірі - першокласний догляд з ароматом лимонів і апельсинів, що вирощувалися на схилах Сицилії.

Ніжність троянди

Особливий привід? Потрібно бути чарівною? Хочеться бути королевою, немов троянда серед квітів?

Насолоджуйтеся благородним пахощами натуральної ефірної олії дамаської троянди, який гармонізує почуття і пробуджує жіночність.

Гранатовий натхненник

Жадаєте наснаги і нових вражень?

Пряні аромати червоного апельсина і сандалу пробуджують натхнення і дарують відчуття легкості і безтурботності. Закрийте очі та мрійте - мрії збуваються!

Енергія обліпихи

Яскраве сонце за вікном, і вам важливо отримати заряд позитиву на весь день?

Тонізуючий гель з обліпихою буквально окриляє! Солодкий апельсиновий аромат зі свіжими нотками мандарина і грейпфрута миттю перенесе вас з щоденної рутини до світу гарного настрою.

Лавандовий релакс

Потрібно отямитися? Спокій, тільки спокій.

Насолоджуйтеся заспокійливим ароматом натуральної ефірної олії лаванди. Оксамитовий гель допоможе зняти напругу і забути про все на світі.

Чоловічий брутальний

Ніщо не повинно відволікати Вас від перемог?

Прозорий чоловічий гель для душу Weleda не сушить шкіру. Брутальний аромат створено на основі розмарину, літсеї кубеба і деревних нот ветівера.

Нічого зайвого.

Цитрусовий освіжаючий крем-гель для душу

Ніжний догляд та тонізуючий ефект.
12 reviews

Гранатовий відновлюючий крем-гель для душу

Коктейль олій граната та макадамії.
6 reviews
Pearl Scrub Birch

Березовий гель-пілінг для душу

Ефективно бореться з целюлітом.
6 reviews

Обліпиховий тонізуючий крем-гель для душу

Ніжний догляд та стимулюючий ефект.
5 reviews