Нездужання під час вагітності

Якщо ви почнете спілкуватися з іншими вагітними жінками, тоді незабаром зрозумієте, що навіть найблагополучніша вагітність супроводжується неприємними явищами, з якими ви раніше ніколи не стикалися. У більшості випадків вони не такі тривалі й болючі. Зокрема, можуть спостерігатися судоми м'язів або синдром неспокійних ніг, що заважають спати вночі.

Певні елементи дискомфорту, наприклад, втома або зростаючий живіт, є природними для цього періоду, і вам залишається лише миритися з неминучим. Але в багатьох інших випадках ви можете самотужки вплинути на свій стан. Наприклад, якщо вас мучить печія, випийте склянку молока або з'їжте трохи лісових горіхів. Прикладаючи грілку з теплою водою до твердого живота, ви відчуєте неймовірне полегшення.

Не шкодуйте часу на те, щоб доглядати за собою, за своїм тілом. Найпростіше це робити, віддаючи перевагу простому корисному харчуванню і здійснюючи регулярні прогулянки.

Важливою частиною процесу протікання вагітності є достатній відпочинок і догляд за собою. Головне пам'ятати, що вагітність - це не хвороба, і чим простіше і природніше ви ставитиметеся до цього періоду, тим менший матимете рівень тривожності й менше незручностей заподієте собі та вашому малюку.

Щоб отримати додаткову інформацію про нездужання під час вагітності, натисніть на потрібне посилання з наведених нижче: