Масаж під час вагітності та після пологів

Олія для профілактики стрій Weleda – засіб, що рекомендується використовувати, починаючи вже з першого тижня вагітності та продовжуючи протягом трьох місяців після появи малюка на світ. За умови регулярного використання засобу 2-3 рази на день істотно знижується ймовірність утворення стрій або розтяжок.

1. Зігрійте олію в долонях і поволі нанесіть круговими рухами на область живота. Обережно відтягуючи невеликі ділянки шкіри догори, прокочуйте їх між пальцями, проте тільки доти, доки відчуття приємні, безболісні. Цей масаж не рекомендовано, якщо існує ризик передчасних пологів.

2. Нанесіть олію на груди плавними рухами знизу догори і рівномірно розподіліть засіб по всій їхній поверхні. Після цього масажуйте кінчиками пальців область молочної залози за годинниковою стрілкою.

3. Схрестивши руки на грудях, масажуйте круговими рухами лімфатичні вузли. При загрозі передчасних пологів уникайте надмірного тертя сосків.

4. Розподіліть олію круговими рухами на поверхні сідниць і верхній частині стегон. Стиснувши долоні в кулаки, зигзагоподібними рухами інтенсивно масажуйте верхню частину сідниць по обидві сторони від крижової кістки. Тривалість масажу - до двох хвилин.

Якщо у вас виникають питання щодо проведення масажу, ви можете порадитися з вашим гінекологом.

Schwangerschafts-Pflegeöl

Олія для профілактики стрій

Попереджає появу стрій.
38 reviews
Damm-Massageöl

Олія для підготовки до пологів

Еластичність м'язів промежини та профілактика розривів.
14 reviews
Brust-Massageöl

Олія для грудей в період лактації

Профілактика та усунення застійних явищ.
12 reviews